NETWERKEN IN JE PYJAMA?

Geen probleem bij het Mighty Network van Creative Soul Solutions

Netwerken is één van de krachtigste manieren om verbindingen aan te gaan die je onderneming laten groeien. Ik durf te zeggen dat ik mijn studio niet had kunnen ontwikkelen tot hoe het nu is, zonder mijn netwerk.
Netwerken hoeft niet altijd fysiek. De online wereld biedt steeds meer toffe mogelijkheden om connecties te leggen met personen die je anders nooit zou ontmoeten, zelfs als je nog in je pyama rondloopt.

Ben jij iemand die het fijn vindt om met andere zp’ers – die in diverse vakgebieden werkzaam zijn – te sparren?
Iemand die niet alleen uit is op winst voor zichzelf, maar de waarde ziet in het opbouwen van duurzame relaties waarbinnen je elkaar iets gunt?
Zoek je toegankelijke manieren om je kennis over ondernemerschap, marketing en personal branding te verbreden en sta je open voor een nieuw online netwerk-tool?

Word dan lid van de Creative Soul Solutions Mighty Network Community.

Wat is Mighty Network?

Mighty Network is een platform waar je een eigen online omgeving kunt creëren rondom een merk of bepaalde interesse. Je kunt er berichten posten, live chatten, vragen stellen en artikelen lezen. Het lijkt een beetje op een Facebookgroep, maar dan met een veel betere topic-structuur, waardoor je makkelijker berichten terug kunt vinden, privé chats kunt houden met andere leden en meer ruimte hebt voor het plaatsen van waardevolle content.

Het werkt heel intuïtief en alles draait om interactie. Je hebt de mogelijkheid om een app op je telefoon te installeren zodat je makkelijk toegang hebt, waar je ook bent. Anders dan bij Facebook word je niet afgeleid door berichtgevingen op andere gebieden.

Wat doet Creative Soul Solutions?

Het Mighty Network van Creative Soul Solutions biedt:

 • een kennisbank met werkvellen, checklists en oefeningen door mij en andere communicatie-professionals waar ik mee samenwerk. Het platform is net gestart, maar de kennisbank wordt wekelijks gevuld met nieuwe materialen.
 • live-chatsessies – in groepen of privé – over wisselende onderwerpen rondom marketing en ondernemerschap,
 • business boekenreviews,
 • verdiepingsartikelen,
 • een podium voor deelnemers, zodat zij zichzelf beter zichtbaar kunnen maken via interviews, artikelen en de promotie van hun producten/diensten/events.

Een kleine preview van het dashboard: 

Mighty Network Creative Soul Solutions

Wat levert dit je op?

 • Je vindt gelijkgestemde ondernemers die jou als geen ander snappen.
 • Je hebt toegang tot informatie die een stap verder gaat dan de materialen die ik gratis deel op mijn andere kanalen.
 • Je vindt er ook materialen en kennis van bevriende communicatie-professionals zodat je er brede kennis kunt vinden.
 • Je kunt eenvoudig jouw persoonlijke vragen stellen.
 • Door actief deel te nemen aan de discussies werk je aan je eigen zichtbaarheid. Er is een speciaal gedeelte waar jij jezelf en je werk uitgebreid kunt presenteren.
 • Het is een laagdrempelige manier van netwerken. Je hoeft niet opgedirkt borrels af te lopen.
 • De sfeer is positief, vriendschappelijk en ik streef naar een omgeving waar je in vertrouwen en wederzijds respect dingen met elkaar kunt delen. De leuke kanten van het ondernemerschap, maar ook de moeilijke.

De onderwerpen die ik behandel draaien om zichtbaarheid, marketing, branding, persoonlijke ontwikkeling, geld, design, productiviteit en ondernemen vanuit je hart.

Waarom doe ik dit?

Het bouwen van communities vind ik meer dan leuk. Vooral wanneer ik zie hoe mensen elkaar vinden en er verder door komen. Als je mijn Facebookgroep Rots in jouw Branding en mijn blog volgt heb je een goed beeld van de topics die ik behandel en de waarde die het voor jou kan bieden.

In Mighty Network kan ik nog meer aandacht besteden aan onderwerpen die leven onder ondernemers en je specifieker helpen met je vragen.

Are you in?

Wil je toegang tot de community, dan vraag ik een eenmalige bijdrage van € 7,- ex. btw. Je hebt hierna toegang tot het complete platform voor onbepaalde tijd.

€ 1,- van je bijdrage doneer ik aan Miva, zodat mensen ook hun bereik kunnen vergroten op plekken waar dat niet zo makkelijk is als bij ons.

Ja, ik wil deelnemen aan het Mighty Network van Creative Soul Solutions.

LET OP! Als je betaling gelukt is word je direct doorgestuurd naar een pagina met de toegangslink, zodat je een account aan kunt maken en je binnen een paar klikken in het netwerk bent.

Goed te weten

 • Het maakt niet uit in welk vakgebied je werkzaam bent. Iedere ondernemer die nieuwsgierig is en gedreven wil bouwen aan zijn/haar onderneming is welkom.
 • Ik waardeer het zeer als je je in wilt zetten om de community levendig te houden, daarom hou ik het bedrag om toegang te krijgen expres laag. In ruil hiervoor vind ik het wel belangrijk dat je actief deelneemt aan de discussies en reageert op elkaars artikelen.
 • Het platform draait om de mensen die er op aanwezig zijn. Daarom sta ik er erg voor open als je zelf ideeën aandraagt om het netwerken te versterken.
  Dit is voor jou tevens dé manier om zichtbaarder te worden en het meeste uit het platform te halen.
 • Mijn aanwezigheid op het platform vindt overdag plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Een enkele keer organiseer ik chatsessies in de avond. Uiteraard kun je er wel 24/7 terecht en chatten met andere deelnemers wanneer het jou uit komt.
 • Ben je zelf communicatieprofessional en wil je een actieve bijdrage leveren aan het netwerk in de vorm van artikelen, chatsessies of door het beschikbaar stellen van leermiddelen? Ik kom graag met je in contact.