Gratis Vaas

Boek je een sessie vanaf € 347,-, dan ontvang je een Paper Vase in het roze, groen of grijs.

Creative Soul Solutions steunt hiermee Tiny Miracles Foundation.

Marketing mastermindsessies

Sta jij te trappelen om mensen op een geweldige manier te helpen, maar ervaar je uitdagingen om je verhaal te vertellen op een manier dat mogelijke klanten snappen wat je doet, welke waarde je biedt en waarom ze bij jou moeten zijn?

Via verschillende mastermindsessies help ik je met alle liefde uit te zoomen en samen te onderzoeken hoe jij integer kunt werken aan je marketing op een manier die past bij jou en niet bij wat ‘ze’ zeggen. Kies je eigen weg!

Cora is een heel fijn persoon die je weet te prikkelen en ondertussen ruimte weet te geven in het dialoog om uiteindelijk te komen waar je wilt zijn. Ik heb nu twee brainstormsessies gehad met Cora en beide keren liep ik bruisend en bubbelend naar buiten. Ik ben zelf aardig temperamentvol en gepassioneerd en dat matcht erg goed met Cora haar persoonlijkheid.

Ze heeft veel kennis van zaken, geeft handvatten en weet de juiste toon te zetten én sfeer te creëren om concreet bij je doel te komen. Beide keren heb ik een uitgebreid document ontvangen boordevol tips waar al onze hersenspinsels duidelijk in samengevat stonden en zo mogelijk al geconcretiseerd. Ik lees ze nog regelmatig terug om vervolgens met frisse energie weer verder te gaan in de opstart van mijn nieuwe bedrijfsonderdeel.

Mijn tip voor jou als ondernemer: Betrek Cora in jouw missie om een geslaagd bedrijf neer te zetten!

Angela van LienenWebshop eigenaar van:Liefs van Lotte

Woon je te ver om naar Rotterdam af te reizen voor een sessie? We kunnen ook één of meerdere sessies plannen via Skype. Mail me om te overleggen wat voor jou de beste oplossing is.

Geen budget?

Wil jij ook stappen maken met je onderneming, maar heb je op dit moment echt geen budget tot je beschikking?*

Eens per maand hou ik ruimte vrij om een Skypesessie van 1 uur weg te geven aan iemand die het goed kan gebruiken.
Wil je hiervoor in aanmerking komen stuur me dan een mailtje met je motivatie.

*Er is een verschil tussen geen budget hebben en geen budget er voor over hebben. Ik selecteer alleen ondernemers die door omstandigheden niet kunnen investeren in hun onderneming.