Over Cora Verhagen

Ben je ondernemer, mkb’er of werk je voor een organisatie waar het welzijn van mens, dier of milieu belangrijke drijfveren zijn?

Wil je bouwen aan een merk waar mensen zich op natuurlijke wijze mee identificeren?

Met meer dan 9 jaar ervaring als zelfstandig ontwerper en conceptontwikkelaar help ik je een merk te bouwen dat mensen eerder hadden willen kennen.

Je kunt me inschakelen voor:

  • het ontwikkelen van merkbelevingsconcepten
  • het ontwerpen en doorvoeren van visuele identiteiten in online en printmedia
  • het ontwerpen van boeken, magazines en trainingsmaterialen
  • illustratie en patroondesign
  • het ontwerpen van merkuitingen in de openbare ruimte, zoals muurbekleding, raambekleding en belettering.

Wat ik belangrijk vind in mijn oplossingen, is dat ze passen bij waar jij en je organisatie voor staan. Ik ga niet voor blitse marketingpraat en quick fixes. Ik richt me liever op communicatie die bijdraagt aan langdurige relaties met je klanten. Dát is waar je winst ligt.

Mijn klanten geven aan dat ik scherpe vragen stel, goed kan luisteren en de juiste creatieve energie weet te geven om ze verder te helpen.

Heerlijk vind ik het om pittige vraagstukken rondom merkbeleving op te lossen, maar ik vind het net zo waardevol om urenlang geconcentreerd te tekenen met mijn 0,05 mm pilot fineliner of om af en toe een filosofisch zijweggetje te nemen.

Ik hou niet van hokjes. Ik combineer verschillende disciplines, media en materialen om mensen te betrekken bij merken. De verschillende gebieden waar ik tussen beweeg zorgen ervoor dat ik snel overzie wat er nodig is om een goed verhaal neer te zetten. 

In veel van mijn werk zie je mijn liefde voor organische en botanische vormen terug, waardoor het erg geschikt is voor duurzame merken.

Naast commercieel werk maak ik ook vrij werk. Bezoek hiervoor mijn Engelstalige portfolio.

CREATIVE SOULS BUSINESS CLUB

Samen met Heleen Moes richtte ik de Creative Souls Business Club op.

Een platform waar we eigenzinnige ondernemers live en in een kleinschalige online community samenbrengen om verdieping op te zoeken op het gebied van ondernemerschap.

Kom in contact

Aanpakkers die serieus willen investeren in groei, hebben aan mij een loyale servicegerichte dienstverlener.

Vanuit m’n studio in het Industriegebouw in Rotterdam werk ik alleen, maar regelmatig ook samen met een vast netwerk aan ervaren creatieve professionals, zodat we oplossingen op maat kunnen leveren.

Interesse in mijn diensten?
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar je wensen en als we een klik ervaren maak ik een voorstel dat past bij de omvang van je opdracht en onderneming.

People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

—  Maya Angelou