Over mij

Hoi, ik ben Cora Verhagen. In het dagelijks leven werk ik als freelance conceptontwikkelaar, ontwerper en beeldend kunstenaarSinds 2009 begeleid ik kleine ondernemers bij het ontwikkelen van hun communicatie. Inmiddels werk ik ook voor andere doelgroepen, zoals MKB’ers, uitgeverijen, gemeentes en particulieren.

Door mijn werk en mijn eigen ervaringen als zp’er, weet ik hoe lastig het kan zijn om je als kleine ondernemer te ontwikkelen op een manier die echt past bij hoe je wilt leven en ondernemen.
In 2018 richtte ik daarom samen met Heleen Moes De Creative Souls Business Club op. Een kleinschalige club waar zp’ers elkaar live en via een online community ontmoeten en ondersteunen.

Met elkaar bespreken we in vertrouwde sfeer zaken rondom natuurlijk ondernemerschap. Tegelijkertijd startte ik met het maken van de Creative Soul Solutions podcast. Via m’n podcast deel ik mijn eigen ervaringen en inspireer ik kleine ondernemers op gebied van creatief leven en ondernemen.

Komend seizoen in 2019 staan er afleveringen op stapel rondom mijn favoriete boek ‘De Creatiespiraal’ van Marinus Knoope en nodig ik andere zp’ers uit om tips en ervaringen te delen.

Heb je zelf een bijdrage of onderwerp wat je graag bespreekbaar wilt maken? Neem vooral contact op. Ik vind het belangrijk om te horen wat er bij jou leeft.

Meer zien van mijn werk?
Bezoek coraverhagen.nl

Creative Souls don’t need other people’s goals