Denken in kaders in plaats van hokjes

Ben jij een levensgenieter, een praktisch idealist, creatief van geest en altijd nieuwsgierig naar hoe dingen beter kunnen? Niet alleen voor jezelf, maar juist voor het grotere geheel?

Wil je een voorbeeld zijn voor je omgeving, familie of kinderen, maar worstel je hoe je jouw levenservaring en je verschillende expertises vertaalt naar een onderneming waarbij je het gevoel hebt niet te hoeven schipperen?

De tijd dat je jezelf in een hokje kon plaatsen en makkelijk een titel kon geven is anno 2018 voorbij. Ik ken niemand die maar goed is in 1 ding. Jij?

Zelf vind ik het ook lastig om een titel onder mijn naam te plakken. Ik denk namelijk liever in kaders dan in hokjes.

Er zijn altijd meer oplossingen voor 1 probleem

Conceptontwikkeling, marketing, design, copywriting, sociale bewogenheid, business coaching en mijn probleemoplossend vermogen zijn de kaders waarbinnen ik op innovatieve manier beweeg, vandaar de naam ‘Creative Soul Solutions’. Er zijn namelijk altijd meerdere oplossingen voor je uitdagingen en je hoeft hiervoor zeker niet de gebaande paden te bewandelen. Volg liever je ziel! Daar word je heel wat gelukkiger van.

Mijn klanten noemen me een richtinggever, iemand die niet alleen adviseert maar ook zorgt dat het je lukt zaken concreet voor elkaar te krijgen. Mijn kracht zit er in dat ik snel connecties zie die anderen niet zien. Ik help je al je losse gedachtes, ideeën en je liefde voor je vak te vertalen naar een helder en rond verhaal waarmee je jezelf zichtbaar kunt maken. Zo werk je aan meer erkenning, trek je leukere klanten aan en haal je meer voldoening uit je harde werk.

Wat ik als enorm prettig heb ervaren in werken met Cora, is dat ze ongelooflijk snel aanvoelt wat je nodig hebt. Cora kan ontzettend goed conceptueel denken en haar ontwerpen ondersteunen datgene wat je wilt uitstralen en/of wilt vertellen. In de praktijk merk ik hoe waardevol dit is en kan ik het iedere ondernemer die z’n werk serieus neemt aanraden.
Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en dat straal je weer uit naar nieuwe zakelijke contacten.

Harriëtte van Rijssel
Harriëtte van RijsselCoach Picture Yourself As

Hoe ik je help

Praktisch betekent dat, dat ik je help bij het ontwikkelen van marketingconcepten, -middelen en -strategiën waardoor mensen het gevoel krijgen dat ze je eerder hadden willen kennen.
Per vraag bekijk ik wat de beste manier is om je te helpen. Soms doe ik dat alleen, maar het kan ook betekenen dat ik er andere communicatieprofessionals bij betrek.

Wat je vraag ook is, ik werk volgens deze formule: Search + Show + Play = Grow
Search = Uitzoomen om je vraag vanuit een groter geheel te onderzoeken. Wat heb je werkelijk nodig?
Show = Jouw visie en werkwijze praktisch vertalen in middelen waar je jezelf in herkent en waar klanten zich welkom door voelen.
Play = Ontdekken hoe je jouw verhaal in de markt zet en je ‘creative spirit’ blijven verzorgen.
Dit samen zorgt voor groei op een gefundeerde manier die past bij jou en niet bij wat ‘ze’ zeggen.

Voor wie?

Ik help zp’ers en kleinschalige organisaties in de meest uiteenlopende vakgebieden. Ik hou er met name van om mensen te helpen die eigenzinnig en ontdekkend in het leven staan.
Wat ik hierin vooral belangrijk vind is dat ze willen bouwen aan een duurzame leefomgeving en zich in willen zetten voor een maatschappij waarin we verder kijken dan persoonlijke verrijking.

We may not have it all together, but together we have it all

Iedere ondernemer heeft z’n talenten, maar ook z’n onzekerheden, ik in ieder geval wel. Samenwerken en om hulp durven vragen verlaagt drempels en versnelt je groei. Daarom vind ik het belangrijk om je in contact te brengen met andere ondernemers:

  1. Door het bieden van een online en live netwerkplatform: de Creative Souls Business Club.
  2. Door bevriende zp’ers op gebied van marketing en persoonlijke ontwikkeling uit te nodigen hun diensten en producten aan te bieden in m’n webshop.
  3. Door me vrijwillig in te zetten als bestuurslid van Collage Netwerk Rotterdam. Een netwerk waar vrouwelijke ondernemers elkaar live ontmoeten en verder helpen.

Door dit te combineren met mijn werk in opdracht heb ik een onderneming ontwikkeld waardoor ik iedere ochtend fluitend naar mijn studio hier in Rotterdam fiets.

Dat wens ik jou ook toe.

Zin om met me aan de slag te gaan?

Vraag een gratis 10 vragen sessie aan.

Waarom mij inschakelen?

Klanten geven me aan dat ik een prettige energie heb en snel aanvoel waar hun behoeftes liggen. Daardoor kan ik praktisch werkbare oplossingen bedenken die helemaal aansluiten bij de fase waarin je je in je ondernemerschap bevindt.

In mijn aanpak probeer ik op een creatieve manier om te gaan met de algemeen geldende gedachtes rondom ondernemerschap en heilige marketing huisjes. Zelf wandelde ik ook niet het meest voor de hand liggende pad. Juist dat maakt het leven leuk!

Lees hier meer over mijn achtergrond.