Ideeën en ontwerpen voor organische merkervaringen

Ben je ondernemer, mkb’er of werk je voor een organisatie waar het welzijn van mens, dier of milieu belangrijke drijfveren zijn?

Wil je bouwen aan een merk waar mensen zich op natuurlijke wijze mee identificeren?

Met meer dan 9 jaar ervaring als zelfstandig ontwerper en communicatieadviseur help ik – Cora Verhagen – je een merk te ontwikkelen wat mensen eerder hadden willen kennen.

Je kunt me inschakelen voor:

  • het ontwikkelen van communicatie concepten
  • marketing advies
  • het ontwerpen en doorvoeren van visuele identiteiten in online- en printmedia
  • het ontwerpen van boeken, magazines en trainingsmaterialen
  • illustratie en patroondesign
  • het ontwerpen van merkuitingen in de openbare ruimte, zoals muurbekleding, raambekleding en belettering.

Wat ik belangrijk vind in m’n oplossingen, is dat ze passen bij waar jij en je organisatie voor staan, zodat je op integere wijze bouwt aan langdurige relaties. Ik ga niet voor quick fixes en moeilijke marketingpraat, maar richt me liever op inhoud en vorm die stand houdt.

Mijn klanten geven aan dat ik scherpe vragen stel, goed kan luisteren en de juiste energie weet te geven om ze verder te helpen.

Heerlijk vind ik het om me te verdiepen in een pittig marketing vraagstuk, maar ik vind het net zo waardevol om urenlang geconcentreerd te tekenen met mijn 0,05 mm pilot fineliner of om af en toe een filosofisch zijweggetje te nemen.

Ik hou niet van hokjes. Ik combineer verschillende disciplines, mediums en materialen om mensen te betrekken bij merken. De verschillende gebieden waar ik tussen beweeg zorgen ervoor dat ik snel overzie wat er nodig is om een goed verhaal neer te zetten. 

In veel van mijn werk zie je mijn liefde voor organische en botanische vormen terug, waardoor het erg geschikt is voor duurzame merken.

CREATIVE SOULS BUSINESS CLUB

Naast mijn werk in opdracht richtte ik samen met Heleen Moes de Creative Souls Business Club op.

Een platform waar we eigenzinnige ondernemers live en in een kleinschalige online community samen brengen om verdieping op te zoeken op gebied van ondernemerschap.

Kom in contact

Aanpakkers die serieus willen investering in groei, hebben aan mij een loyale servicegerichte dienstverlener.

Vanuit m’n studio in Rotterdam werk ik alleen, maar regelmatig ook samen met een vast netwerk aan ervaren creatieve professionals, zodat we oplossingen op maat kunnen leveren.

Interesse in mijn diensten?
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar je wensen en als we een klik ervaren maak ik een voorstel die past bij de omvang van je opdracht en onderneming.

Of laat mijn favoriete uitspraak even op je inwerken:

People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

—  Maya Angelou