Over Cora Verhagen

De tijd van hokjes is voorbij.

Ik werk als beeldend kunstenaar, grafisch ontwerper, illustrator, schrijver, conceptontwikkelaar, podcaster en creatieve brainstormer voor zp’ers en MKB’ers die hulp nodig hebben bij de vormgeving van hun ideeën.

Ik studeerde grafische vormgeving aan het Grafisch Lyceum en Advertising aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Deze combi maakt dat ik sterk ben in conceptontwikkeling en dit ook perfect uit kan werken in kant en klare producten en middelen.

Je maakt me blij met opdrachten waarbij ik ruimte heb om de vraag achter je vraag op te lossen. Ik hou namelijk niet van oppervlakkige oplossingen en ontwikkel liever ideeën, strategieën en ontwerpen waarmee je de kern raakt van je verhaal. Dit zorgt voor veel diepere connecties en duurzame relaties met de mensen waar je graag voor wilt werken.

Creative Souls Business Club

Omdat ik me met alle liefde inzet om ondernemers het podium te geven die ze verdienen, richtte ik samen met Heleen Moes de Creative Souls Business Club op, een hechte kleinschalige community voor ondernemers die willen ondernemen vanuit hun gevoel en natuurlijke talenten.

Kom in contact

Aanpakkers die serieus willen investeren in groei, hebben aan mij een loyale servicegerichte dienstverlener.

Vanuit m’n studio in het Industriegebouw in Rotterdam werk ik alleen, maar regelmatig ook samen met een vast netwerk aan ervaren creatieve professionals, zodat we oplossingen op maat kunnen leveren.

Nieuwsgierig naar mijn werk en visie op ondernemen?

Wil je me inschakelen voor een mooi project?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar je wensen en als we een klik ervaren maak ik een voorstel dat past bij de omvang van je opdracht en onderneming.

People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

—  Maya Angelou