Designs met een hoog feel good gehalte

Lees mijn visie over design als middel voor groei

Mensen onthouden vooral hoe je ze laat voelen. Design is een überkrachtig middel om een positieve ervaring met jouw merk tot stand te brengen. Zeker als je bedenkt dat een ‘ja’ of ‘nee’ vaak al binnen een luttele seconde is bepaald.

Daarom vind ik het belangrijk dat m’n ontwerpen een warm welkom gevoel oproepen en jouw potentiële klanten nieuwsgierig maken naar meer.
Je kunt bij me terecht voor het ontwerpen van visuele identiteiten, websites, (e)-boeken, coachmaterialen, posters, social media uitingen, illustraties en eigenlijk alles waar je een connectie mee tot stand mee wil brengen.

Mijn gebruik van vormen, typografie en kleur hebben een bepaalde luchtigheid in zich. Ik noem het zelf ‘happy clean’. De ontwerpen en illustraties die ik maak lenen zich daarom goed voor merken waar vriendelijkheid en vertrouwen belangrijke waardes zijn. 

Goed te weten!
Is het voor jou of jouw organisatie belangrijk dat er op dagelijkse basis communicatie-uitingen gemaakt moeten worden, bijvoorbeeld voor social media? Ik help je meer dan graag bij het inrichten van praktische systemen en het overdragen van mijn kennis, zodat jij of jouw team zelfstandig aan de slag kan met de visuele identiteit die ik ontwerp.

Featured in:

Uppercase magazine creative soul solutions