Schoolbreed

Marjan Visser werkt met haar onderneming Schoolbreed enkele jaren als zelfstandig onderwijsadviseur. In deze jaren heeft zij zich gespecialiseerd in Kwaliteitszorg voor het basisonderwijs en ze vroeg mij om deze focus te vertalen naar nieuwe communicatiemiddelen.

Marjan’s motto is ‘Op zoek naar het kleurrijke midden’.

Ik ontwikkelde een nieuwe huisstijl en een website, die een professionele uitstraling hebben, maar ook speels zijn door het kleur en patroongebruik.

Marjan gebruikt diverse materialen om haar werkwijze te ondersteunen, waaronder een compleet mappensysteem. Met enkele sets basisbestanden in Photoshop kan Marjan voor alle scholen die ze begeleidt haar mappensysteem personaliseren.
De huisstijl die ik voor Marjan ontwikkelde geeft haar tevens alle handvaten om deze zelf actief toe te passen in Word documenten.

Op de website is de huisstijl mooi doorgevoerd en gebruikten we duotoon foto’s die Marjan zelf maakte (Fotografie is een grote liefde van Marjan).

Marjan kan haar website zelf beheren en gebruikt deze inmiddels ook actief als blog podium en bij haar diensten zoals haar Fotoreflecties.

Bezoek de website van Marjan.